SDI

Scoala de Iarna Cognosis

Scoala de Iarna Cognosis este proiectul dedicat studentilor la psihologie si stiintele educatiei si tinerilor interesati de dezvoltare personala din toata tara. De peste 10 editii proiectul reuseste sa aduca participantilor experiente care contribuie la formarea unui nivel ridicat de autocunoastere, control emotional, empatie si dezvoltare a abilitatilor relationare cu ceilalti. 

In egala masura, proiectul are ca scop facilitarea comunicarii, culturii si schimbului de experienta a tinerilor si expertilor din toata tara, oferind un sprijin deosebit in dezvoltarea personala si profesionala.

In fiecare an, peste 150 de participanti ni se alatura in cadrul proiectului, unde timp de o saptamana se bucura de antrenarea competentelor personale, cat si informarea despre forma de terapie aleasa pentru aprofundare, toate acestea cu ajutorul profesionistilor in domeniul psihoterapiei.

Acestia participa la o serie de workshop-uri, menite sa completeze bazele teoretice si practice in legatura cu principalele abordari terapeutice din domeniul psihoterapiei din Romania. Participantii au parte de 30 de ore de dezvoltare personala intr-o forma de terapie aleasa, cat si de activitati sociale si petreceri pentru a face experienta cat mai placuta.