EXCHANGE

In anul 2013 s-a desfasurat prima editie a proiectului national Exchange. Scopul acestui proiect vizeaza intarirea relatiilor dintre organizatiile membre Cognosis prin intermediul unor activitati prin care membrii  pot realiza un schimb de informatii si de idei cu privire la activitatile de voluntariat intreprinse in cadrul asociatiilor locale de provenienta. 

Viziunea proiectului are in centru formarea unei coeziuni si stabilirea unei colaborari intre asociatiile membre ale federatiei. Exchange se adreseaza exclusiv voluntarilor implicati in asociatiile membre, iar schimbul de experienta se realizeaza intre acestia.

Activitatile in care se pot implica si la care pot lua parte voluntarii inscrisi in proiect sunt: Adunari Generale, sedinte departamentale si de echipa, proiecte implementate in perioada respectiva, Gala de Alumnizare, targuri ale studentilor sau alte activitati de interes din domeniul socio-uman in care asociatiile isi aduc o contributie. Proiectul ofera o atmosfera prietenoasa, distractiva, plina de energie, dar care necesita si responsabilitate si asumare.