CYL

Connect Your Learning

CYL

Connect Your Learning este un proiect la inceput de drum, scopul sau fiind acela de a integra educatia nonformala in viata de zi cu zi, oferind sansa participantilor sa exploreze ceea ce si-au dorit sa invete dintotdeauna. Viziunea centrala a proiectului este legata de educatia nonformala ca piesa lipsa in sistemul de valori si cunostinte. 

CYL se diferentiaza de celelalte proiecte Cognosis prin faptul ca acesta reuseste sa ofere atat o experienta teoretica, in care oamenii inscrisi vor putea lua contact cu zona stiintifica a educatiei nonformale, prin intermediul workshop-urilor si a conferintelor, cat si una practica, unde participantii pot sa-si descopere si sa-si dezvolte diferite talente, avand oportunitatea de a exersa aspecte specifice educatiei nonformale.

Care este structura acestui proiect? CYL ofera experienta educatiei nonformale pe parcursul a cinci zile de conferinte si workshop-uri combinate, alaturi de activitati comune de invatare si experimentare unde participantii vor putea iesi din zona de confort