CYL
Connect Your Learning


Scop si viziune
Connect Your Learning – proiect marca Cognosis – a pornit de la convingerea ca invatarea are loc pe tot parcursul vietii si ia o varietate de forme.
Indiferent de stilul de invatare care este mai eficient pentru tine sau de domeniile care te intereseaza, Connect Your Learning este proiectul care imbina cunoasterea lumii cu autocunoasterea, oferind contextul si oportunitatile care, intr-un mod individualizat, sa aduca impreuna procesul de invatare cu cel de stabilire de conexiuni interumane autentice.
Connect Your Learning este despre fiecare dintre noi si despre ceea ce conteaza pentru noi. Este despre valorificarea experientelor prin care ne dezvoltam si despre a crea noi experiente. Nu in ultimul rand, este despre implinirea tuturor nevoilor de dezvoltare personala și profesionala ale studentilor.
Cum? Impreuna, in mijlocul naturii, in cadrul unei saptamani care, speram noi, sa reprezinte primul pas din traseul tau lung de dezvoltare prin experiente non-formale.

Training
Fiecare sesiune de training isi propune sa familiarizeze participantii cu un anumit domeniu din sfera educatiei non-formale si sa le ofere acestora oportunitatea de a descoperi noi pasiuni si de a dezvolta noi abilitati.
Atelier
Atelierele cuprind 16 ore de dezvoltare impartite in 4 zile si sunt menite sa puna bazele cunoasterii unor arii de interes pentru participanti si sa le ofere noi perspective in ceea ce priveste autocunoasterea si dezvoltarea prin educatie non-formala.

Activitati sociale
Noi credem ca experienta ta nu ar fi completa fara oportunitatea de a cunoaste oameni noi si de a forma relatii autentice cu ei. Activitatile sociale pe care le pregatim pentru tine iti ofera contextul ideal pentru discutii si rasete alaturi de ceilalti participanti.
Fie ca e vorba de o petrecere unde simți muzica si dansezi alaturi de persoanele pe care le-ai cunoscut pe parcursul zilei, fie o seara sociala unde cantam, jucam jocuri si ne intrecem in povesti, experienta CYL are ceva pentru nevoile si preferintele fiecaruia dintre voi.

Concurs final
Dupa cateva zile de distractie si voie buns, ne-am gandit sa iti activam spiritul competitiv oferindu-ti o ocazie să ne arăți ce ai invatat.
Proiectul se va incheia printr-un concurs de talente, iar castigatorii vor avea sansa de a ajunge cu un pas mai aproape de obiectivele lor, intrucat premiul va consta in lectii gratuite pentru continuarea traseului tau de dezvoltare non-formala.
Cyl School

Poate ca esti inca elev sau te pregatesti de primele sesiuni. Esti speriat de orele lungi de invatat si nu stii cum sa iti imparti timpul între toate activitatile in care vrei sa te implici. Vrei sa iti gasesti un job, dar cu fiecare interviu esti din ce in ce mai demotivat. Cine ar fi crezut ca viata unui tanar adult poate fi atat de complicata?
Echipa Connect your Learning, care s-a gandit sa vina in ajutorul tau si sa iti ofere, in aceasta primavara, o floare putin diferita: CYL School,
un eveniment de dezvoltare personala axat pe aspectele practice de care ai nevoie pentru a intampina cu mai multa siguranta viata de adult.
Detaliile unui interviu reusit? Gestionarea eficienta a timpului? Poate vrei sa afli cum sa ai cel mai bun randament cand inveti sau crezi ca
poti imbunatati modul in care comunici cu cei din jur. Oricare ar fi ingredientele din reteta dezvoltarii tale, hai sa le descoperim impreuna!
Inscrie-te la unul sau mai multe dintre cele 4 workshop-uri pe care le-am pregatit pentru tine: https://forms.gle/Y3c7PYZaezWq48ZC9
Vrei ss ne ajuti sa organizam in continuare evenimente care sa raspunda nevoilor tale din sfera educatiei non-formale?
Sustine-ne cu o donatie:
Workshop-uri Cyl School
Invatarea eficienta presupune sa reinveti sa inveti, folosind niste metode specifice si practice pentru a-ti antrena skilluri intelectuale. Aplicate in domeniul tau de studiu, aceste skilluri te vor sprijini sa obtii rezultate mai bune, mai mari, mai repede, cu mai putin efort. Ceea ce experimentezi la acest seminar nu sunt teorii si nici scurtaturi care sa-ti transforme creierul intr-o palnie pentru downloadul automat al datelor, ci sunt tehnici folosite de zeci, sute sau mii de ani de cei care pretuiesc timpul si calitatea invatarii. Mai multe detalii despre ce presupune acest domeniu: https://dezvoltareprofesionala.wordpress.com/2016/01/10/citire-rapida/
In cadrul workshop-ului vei avea o mostra din ceea ce poti invata de la Marcus Victor Grant, care a reusit sa ajunga de la o viteza de citire de 238 de cuvinte pe minut in februarie 2004 la o viteza de peste 10.000 de cuvinte pe minut în februarie 2005 (adica putea sa citeasca o carte de peste 400 de pagini in mai putin de un sfert de ora si sa dea un examen din ea). Marcus este autorul a trei csrti si un audiobook despre invatare si educatie, a lucrat ca trainer din 2005 cu sute de cursanti si clienti in consultanța din 9 tari de pe 3 continente.
Vino si tu sa participi la acest seminar de 2 ore si jumatate in care vei afla cateva din tehnicile si mijloacele prin care sa te antrenezi frecvent pentru a invata mai repede si mai bine ce iti propui!
Facilitator – Marcus Victor Grant
Marcus Victor Grant este consultant si trainer din 2005. A lucrat cu sute de cursanti in invatarea eficienta. Este autorul unui audiobook pentru antrenamentul citirii rapide si a 3 alte carti despre educatie si invatare. A aparut in presa scrisa si la TV.
Pentru tinerii activi si pasionati, care se orienteaza in fiecare zi spre dezvoltarea lor personala si profesionala, am pregatit workshop-ul pe tema Time Management.
Stim ca uneori e greu sa te imparti intre sarcinile pe care le ai de facut si ca respectarea deadline-urilor poate fi o provocare, asa ca vrem sa impartasim cu tine informatii si sfaturi care, speram noi, sa iti schimbe putin perspectiva asupra modului in care iti desfasori activitatile si sa te ajute sa iti imbunatatesti atat eficienta, cat si starea de bine.
Timpul este cea mai importanta resursa a ta. Invata sa o gestionezi cum trebuie.
Facilitator – Mihai Cepoi
Antreprenor cu background in vanzarea de intreprinderi si prevanzari. Dependent de tehnologie cu expertiza HR LoB si aptitudini avansate de project management. Premiat de Forbes Romania 30 under 30, SAP MVP for HR Sales si Fondatorul CESA al anului 2019.
Gssirea unui loc de munca reprezinta in sine o experienta stresanta pentru majoritatea tinerilor. Cu entuziasmul acestui pas in directia independentei vine adeseori si un nivel de teama, asociat cu incertitudinea noului inceput.
Inainte de acesta totusi, mai este un pas pe care trebuie sa il parcurgi – interviul. Cum trebuie sa te prezinti? Ce trebuie sa spui? Cum trebuie sa te comporti ca sa faci o impresie buna, fara a fi fals? Cum raspunzi la itrebari astfel incat sa te pui in valoare, fiind in acelasi timp onest?
Afla raspunsurile la toate aceste intrebari in cadrul workshop-ului „Secretele unui interviu de succes”, pentru a te indrepta cu mai multa siguranta catre oportunitatile din viitorul tau.
Facilitator – Corina Neagu
„Sunt Corina Neagu, am 45 de ani si vreo 25 de cariera, din care 20 in Resurse Umane. Sunt pasionata de oameni, de frumos si bun, sunt extrem de curioasa si-mi place sa invat permanent. Iubesc ceea ce fac ca trainer, consultant in management si Resurse Umane, profesor la Business Academy, mentor, career si business coach.
Sunt fascinata de a cerceta si a descoperi potentialul uman si sa vad cum oamenii constientizeaza cine sunt si ce pot face cu adevarat, iar eu ii ajut in acest sens. Din 2014 sunt antreprenor si owner al companiei Dare (www.dare.com.ro), iar in 2020 am fondat Sweets & Spices (www.sweetsandspices.ro) pentru a le oferi oamenilor momente deosebite prin intermediul produselor noastre (dulciuri, produse de bacanie, cadouri personalizate etc.).”
Uneori e dificil să îți exprimi opinia direct și clar. Poate că ești timid, poate că nu vrei să stârnești niște reacții negative sau poate că nu știi cum să îți formulezi ideile astfel încât ceilalți să te înțeleagă.
Noi credem că la baza oricărei relații interumane stă comunicarea deschisă, exprimarea directă și clară a opiniilor și susținerea propriului punct de vedere.
Comunicare asertivă s-a dovedit a fi cel mai eficient stil de comunicare. Te invităm să înveți, în cadrul workshop-ului, ce presupune acest stil și cum poți să îți crești productivitatea și eficiența personală, modificând modul în care relaționezi cu ceilalți.
Facilitator – Iulia Molnar
Doctor în psihologie, psihoterapeut, asistent universitar în cadrul Facultății de Psihologie, Universitatea din București, unde susține cursul de Comunicare și Dezvoltare Personală.
Psihoterapeut și cadru didactic full-time, mamă overtime, pictor part-time. Uneori relaxată, deseori obosită, întotdeauna pasionată de dezvoltarea umană.