DONEAZA 2%

Contribuie si tu la dezvoltarea proiectelor tale de suflet!

Ai auzit de Scoala de Iarna, Scoala de Vara, Congresul National al Studentilor la Psihologie sau Connect Your Learning? Poti si tu sa contribui la bunul mers al proiectelor si implicit al federatiei noastre, prin redirectionarea a 2% pentru voluntariat.

Ce inseamna 2%?

Daca esti angajat, 2% din impozitul anual pe venit platit de tine ajunge in bugetul statului. Totusi, prin prevederea 2% din Legea 571/2003, ai posibilitatea de a redirectiona acest procent catre o organizatie nonprofit, asadar proiectele noastre pot beneficia de sustinerea ta!

Redirectionarea se realizeaza simplu, prin completarea formularului standard.

Instructiuni

Redirectionarea se realizeaza foarte simplu, prin completarea unui formular standard, si nu duce la nici o cheltuiala suplimentara pentru persoana care completeaza formularul respectiv.

Formularul este optional si poate fi completat de orice persoana fizica ce obtine venituri din salarii si asimilate acestora. Aceasta suma NU reprezinta o sponsorizare sau o donatie, ci este o parte a bugetului de stat care este directionata de fiecare cetatean in parte catre sectorul neguvernamental.

Formularul trebuie completat in 2 exemplare (unul pentru organul fiscal si unul pentru persoana in cauza).

 La punctul I iti completezi datele de identificare, la punctul II bifezi casuta corespunzatoare, la punctul III notezi datele organizatiei si scrii suma care revine redirectionarii(daca nu o cunosti, eava fi ulterior calculata de catre organul fiscal); punctul IV se lasa necompletat; formularul trebuie semnat si datat de persoana fizica in cauza.

Denumire oficiala: Federatia Asociatiilor Studentilor la Psihologie si Stiintele Educatiei din Romania

Codul de identificare fiscala: 22527495

Cont bancar (IBAN): RO88 BTRL 03301 205W6 2392XX

Adresa: Str. Lucian Blaga, nr.2A 550169 Sibiu, Romania

 

Formularul completat se poate depune direct la registratura organului fiscal, prin posta, prin scrisoare recomandata, cu confirmare de primire, sau prin mijloace electronice de transmitere la distanta, potrivit legii.

Mai multe detalii privind Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) de care apartii cu domiciliul gasesti aici.

Cum poti redirectiona 2% catre Cognosis?

Descarca formularul necesar de pe site