ASPSE

Asociatia Studentilor la Psihologie si Stiintele Educatiei

01-ASPSE-1.png

Asociatia Studentilor la Psihologie si Stiintele Educatiei este organizatia studenteasca din cadrul Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatii din Bucuresti. ASPSE a fost infiintata la data de 18 noiembrie 2002 si are ca scop reprezentarea si dezvoltarea studentilor facultatii. In acest sens, a aparut viziunea construirii unei comunitati care sa sustina studentii in dezvoltarea lor personala, profesionala si educationala, dar si sa reprezinte drepturile, nevoile si interesele acestora.

Valorile dupa care se ghideaza voluntarii asociatiei fac referire la cei trei P: prietenie, pasiune, profesionalism. Prietenia este evidentiata prin ajutorul si increderea acordate reciproc, munca in echipa si sustinerea neconditionata. Pasiunea vine la pachet cu initiativa, energie, recunoastere, satisfactie si entuziasm, iar profesionalismul este asigurat prin calitatea lucrurilor pe care asociatia le realizeaza, transparenta si feedback constant. Motto-ul Asociatiei Studentilor la Psihologie si Stiintele Educatiei este Investim in TINEri.

In urmatoarele randuri vor fi prezentate
cateva dintre proiectele ASPSE

Cele 5 proiecte sunt Tu vs. Stereotip (proiect realizat de oameni pentru oameni, care lupta impotriva stereotipurilor), F.E.S.T (proiect hibrid ce abordeaza teme precum formare, experienta, stiinta, training-ul), Criminalistica si Criminologie (unul dintre cele mai de succes proiecte, titlul fiind unul sugestiv pentru tema), Zilele PSE (proiect de celebrare a facultatii, organizat de boboci) si Balul bobocilor. ​

Cele 3 campanii sunt On Therapy (campanie dedicata domeniului psihoterapiei), Verde A Prins (campanie care se ocupa de constientizarea importantei ingrijirii mediului inconjurator si de promovarea unei vieti mai sustenabile) si Educate Yourself (campanie cu si despre creativitate si educatie nonformala).