ASPR

Asociatia Studentilor Psihologi din Romania

Asociatia Studentilor Psihologi din Romania s-a infiintat in anul 1992, iar misiunea sa se reflecta mai ales in activitatile pe care le intreprinde. Potrivit Statutului, ASPR militeaza pentru reprezentarea drepturilor si intereselor studentilor Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, din Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca si a celor interesati de aceste domenii, lucruri ce se reflecta in proiecte, precum si in structurile cu care colaboreaza. ASPR se poate mandri cu sprijinul facultatii de care apartine, primind ajutor si suport in desfasurarea activitatii asociatiei.

Ceea ce caracterizeaza cu adevarat insa Asociatia Studentilor Psihologi din Romania sunt valorile care ghideaza voluntarii in activitatea lor: munca in echipa, proactivitatea si responsabilitatea.

In urmatoarele randuri vor fi prezentate
cateva dintre proiectele ASPR

Proiectul Training of Yourself consta in organizarea trainingurilor de dezvoltare personala si profesionala pe diferite teme, destinate studentilor din Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei si nu numai.

PsihoTalk are obiectivul de a familiariza publicul larg cu spectrul psihologiei, cum ar fi limbajul de specialitate si diferite paradigme de cercetare integrate in cazuri reprezentative sau problematici actuale.

Conferinta Internationala a Studentilor la Psihologie, cel mai mare proiect al nostru, consta in 4 zile de prelegeri si workshop-uri, pe durata carora cunoscuti psihologi, cercetatori si studenti din toata lumea se intalnesc si isi impartasesc pasiunea pentru psihologie si ultimele descoperiri din domeniu.

ZFPSE este proiectul prin care sarbatorim calitatea de student la Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei din Cluj-Napoca. Programul cuprinde atat activitati de tip informal (petreceri, ateliere de teatru, activitati sportive, etc.), cat si formal (prelegeri, workshop-uri).