ASPP

Asociatia Studentilor Psihologi si Pedagogi

Sigla-ASPP.png

Asociatia Studentilor Psihologi si Pedagogi Iasi este o organizatie nonguvernamentala, fara caracter politic, nonprofit, infiintata in aprilie 2004 de un grup de studenți ai Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, Universitatea „Al.I.Cuza”, Iasi.

ASPP se prezinta ca o asociatie a studentilor si absolventilor la psihologie ce are scopul si misiunea de a le oferi acestora posibilitatea de a-si descoperi si dezvolta la maxim atat potentialul intelectual, cat si abilitatile, competentele profesionale. De asemenea, asociatia reprezinta cu interes si lupta pentru drepturile studentilor de la Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatei Iasi, participand activ la dezvoltarea procesului si mediului educational.

ASPP promoveaza urmatoarele valori: libertate, prietenie, punctualitate, eficienta, profesionalism, transparenta, unitate, deschidere.

In urmatoarele randuri vor fi prezentate
cateva dintre proiectele ASPP

MIND este cel mai mare proiect al ASPP, aducand toata esenta ASPP-ului intr-un singur loc, in cinci zile. De-a lungul perioadei zilelor de implementare se organizeaza conferinte, ateliere, workshop-uri, seri de film, dar si seri sociale sau jocuri de cunoastere. Este „un drum cu scop de initiere” pentru organizatori.

Proiectul consta intr-o conferinta dedicata atat studentilor, cat si pasionatilor domeniului psihologiei. Psihologia Sub Lupa este evenimentul ce faciliteaza calea de acces spre cunoasterea limbajului psihologic, demonteaza mituri din acest domeniu si concentreaza informatia astfel incat sa fie inteleasa de toata lumea, nu numai de specialisti.

Braining Days reprezinta o suita de workshop-uri diverse ce vine in ajutorul tinerilor pasionati de dezvoltare personala si a caror menire este sa mai „zguduie” un pic zona de confort prin gradul mare de aplicabilitate al informatiilor si prin profesionalismul trainer-ilor. Este structurat pe trei zile consecutive, cu workshop-uri diferite sau evolutive.